index | reclama | contact

Categorii
Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Verificarea ciupercilor se poate face fie cu un obiect din argint (lingurita) ce se pune in apa in care fierb ciupercile si care, in cazul ciupercilor otravitoare, se innegreste, fie cu patrunjelul verde, care se ingalbeneste in prezenta otravii, sau cu o jumatate de ceapa care se albastreste sau se innegreste cand ciupercile sunt otravitoare.


Alimente permise

Strugurii, fructele toamnei sunt nu numai excelente alimente nutritive dar au si efecte curative sporite. Ca majoritatea fructelor si strugurii contin multa apa, 73% mai exact dar pe langa apa mai contine, fosfor, magneziu, fier, calciu, vitamina A, B, C, K.

Strugurii sun excelenti detoxifianti, remediu contra constipatiei, probleme cu ficatul, cu inima, cu rinichii. Cua de struguri elimina urea si acidul ureic.

Se recomanda o cura de cateva zile cu struguri nu numai pentru binefacerea pe care o are asupra orgasnismului dar si pentru dieta. Se recomanda ca o astfel de dieta sa inceapa prin sporirea treptata a cantitatii de strugure. Cate un ciorchine inainte de masa pentru inceput pana la 1 kg de struguri pe zi. Dupa 15 zile se poate ajunge la o dieta doar cu struguri, fara prea multe alte alimente.

Evident ca o astfel de cura sa fie eficienta este necesara o alimentatie limitata in consumul de glucide, fainoase, dulciuri.

Din struguri se prepara si mustul, care este si un foarte bun detoxifiant, dar si o bautura foarte gustoasa.

Pentru uz extern se poate face o masca tonifianta. Se iau cateva boabe, se zdrobesc , se pun pe pielea fetei si se lasa asa cam 3 minute. Se clateste apoi cu apa.