index | reclama | contact

Categorii
Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Ouale se tin in apa rece cam 5-6 miute dupa ce s-au fiert pentru a se putea decoji mai usor. Un ou moale e gata intr-un minut, unul cleios in 3 minute, iar unul tare in 5 minute de cand a inceput apa sa fiarba.


Diete :

Cauzele ingrasarii

Vi sa intamplat sa va chinuiti saptamani intregi sa tineti un regim si sa va ingrasati imediat ce il intrerupeti? Cu siguranta da si cu siguranta va preocupa cauzele care au determinat acest lucru.
Printre cauzele cresterii excesive in greutate se numara:
1. Mostenirea genetica. Apetitul este determinat de anumite substante chimice care se gasesc in organism si care difera de la o persoana la alta, in functie de mostenirea genetica.
2. Metabolismul. Se refera la viteza cu care energia introdusa prin hrana este consumata de organism. Cand spunem ca cineva are "arderile mai rapide" inseamna ca acea persoana consuma foarte repede caloriile. Metabolismul este influentat de ereditate, de activitatea fizica depusa, de alimentele consumate sau de stres.
3. Varsta. Faptul ca, pe masura ce inaintam in varsta, activitatea este mai redusa, duce la incetinirea metabolismului.
4. Ora din zi la care luam masa. Aportul caloric este consumat mai repede in orele de activitate intensa si mai lent in perioadele de repaos.
5. Cum mancam. Se recomanda sa mancam incet si sa mestecam bine alimentele. Digestia va fi mai usoara daca nu ne repezim asupra hranei