index | reclama | contact

Categorii
Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Lămaile si portocalele isi vor pastra prospetimea mai mult timp, dacă se vor unge cu ulei vegetal, se vor pune în pungi de celofan sau într-un vas acoperit si ținut la răcoare.


Diete :

Cum sa slabim sanatos?

Sportul este viata.

Sportul a devenit mai mult in lux pe care nu lipsa banilor, ci a timpului nu ne mai permite sa il facem. O ora de sport pe zi, dimineata sau dupa programul de munca nu ajuta numai la silueta dar favorizeaza si o mai buna parere despre noi, un plus de energie si o sanatate mult mai buna.
Cu o ora de sport putem ajunge sa pierdem pana la 500-600 de calorii.
Ce sporturi ne ajuta:
-inotul este o activitate extrem de relaxanta care nu numai ca ne formeaza rezistenta fizica dar dupa o zi obositoare datorita contactului cu apa ne energizeaza pe deplin.
- mersul cu bicicleta este recomandat mai ales in locul mersului sedentar cu masina. Daca nu, macar plimbarile din weekend sa fie facute cu bicicleta.
- bicicleta medicinala. Este o foarte buna modalitate de a ne mentine greutatea corporala. Se recomanda a se utiliza in fata televizorului deoarece acesta ne distrage atentia si consumul de efort se mareste.
- alergatul in parc. Imbunatateste nivelul cardio-vascular si este unul din cele mai eficiente sporturi. 30 de minute de alergat dimineata este secretul unei zile excelente.
Cum stiti cate calorii ati pierdut facand sport?
Greutatea x nr de km parcursi.