Ghiveci de crap

Ingrediente:

1 kg crap 3 linguri de ulei 1 ceapa 1 morcov 1 patrunjel telina 2 linguri de bulion/ 4 rosii o mana de mazare, o mana de fasole verde 5 boabe de piper sare

Preparare:

Se curata pestele, se taie in bucati, se pune sare si se lasa sa stea pana se pregateste zarzavatul. Se prajeste in ulei ceapa taiata felii. Cand este aurita, se adauga un morcov, un patrunjel si telina, taiate felii. Cand incep sa se inmoaie, se adauga bulionul, subtiat cu apa, sau rosiile, mazarea, fasolea verde, taiata in bucati si cateva boabe de piper. Se lasa sa fiarba la cuptor. Mancarea trebuie sa fie scazuta. Daca scade prea tare si pestele nu este gata, se mai adauga putina apa. Se serveste rece.

Timp Preparare:

Nespecificat

Complexitate:

redusa

Imagini Preparare: