Chifle umplute

Ingrediente:

12 chifle 500 g ciuperci 2 oua 100 g unt 50 g faina 150 ml lapte 50 g cascaval sare, piper

Preparare:

Se aleg chifle mici, crescute, la care li se taie cate un capacel si li se scoate o parte de miez. Ciupercile se taie marunt si se calesc in putin unt. Din restul de unt, faina si lapte se face un sos alb; cand ciupercile nu mai au zeama, se adauga sosul, putin lapte si se lasa sa fiarba incet. Dupa 10 minute, se da deoparte, se pun ouale batute, sare si piper. Cu aceasta compozitie obtinuta se umplu chiflele, se stropesc cu ou batut, cu 3-4 linguri de lapte si se aseaza in tava, presarate cu cascaval ras. Se da la cuptor timp de 10 minute. Se servesc calde.

Timp Preparare:

Nespecificat

Complexitate:

redusa

Imagini Preparare: