index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Pentru a absorbi grasimea, in exces, din supa, puneti in timp ce fierbe supa, o foaie de salata verde si scoateti-o dupa ce s-a inmuiat. Daca nu a absorbit suficienta grasime, repetati procedura.


OREZ NEPRELUCRAT CU ROŞII

Ingredientele Necesare:

Pentru 4 persoane: – 1 kg de roşii (sau o cutie mare de roşii întregi) – 3-4 cepe mari – 250 g de orez neprelucrat

Timp Preparare:

40 minute

Mod De Preparare:

Tăiaţi ceapa foarte fin şi căliţi-o, la foc mic, în puţină margarină (sau ulei de măsline). Puneţi roşiile într-o cratiţă mare, după ce le-aţi tăiat în bucăţele mici, ca să scadă. Când ceapa a devenit aurie, poate fi amestecată cu roşiile. Lăsaţi totul să scadă la foc foarte mic, până ce se obţine un sos puţin consistent. De asemenea, fierbeţi orezul 1-1,4 ore, în apă cu sare, aşa cum procedaţi cu orezul obişnuit. Serviţi-l fie împreună cu sosul, fie separat. Această mâncare de orez neprelucrat poate constitui felul de bază al unei mese. Înainte, veţi putea servi o supă de legume. Dar fiţi atenţi la desert: dacă doriţi brânză, alegerea se va limita la brânză de vaci sau la iaurtul cu 0% materii grase. Singurele fructe permise: căpşunile sau zmeura.

Grad Dificultate:

medie

Alte informatii despre: OREZ NEPRELUCRAT CU ROŞII

Comentarii

Adauga comentariu