index | reclama | contact

Categorii
Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Lămaile si portocalele isi vor pastra prospetimea mai mult timp, dacă se vor unge cu ulei vegetal, se vor pune în pungi de celofan sau într-un vas acoperit si ţinut la răcoare.


Vinete Gratinate

Ingredientele Necesare:

Pentru 6 persoane: – 4-5 vinete foarte mari – 500 g umplutură de cîrnaţi – 500 g roşii – 200 g caşcaval ras – ulei de măsline – tarhon

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Tăiaţi vinetele în cubuleţe. Lăsaţi-le la înăbuşit, pe foc mic, într-o cratiţă sau două, stropindu-le uşor cu ulei de măsline. Amestecaţi mereu, pentru ca vinetele să fie pătrunse uniform. După ce culoarea vinetelor s-a schimbat complet, săraţi, piperaţi şi puneţi totul într-un vas mare. Băgaţi-l în cuptor şi lăsaţi-l circa 40 de minute la 150°. Între timp, lăsaţi roşiile la înăbuşit, ca în reţeta precedentă. Puneţi carnea pentru cârnaţi pe foc, separând bine toate bucăţile, în timpul preparării. Când vinetele sunt aproape gata, adăugaţi carnea de cârnaţi şi sosul de roşii, obţinând un amestec uniform. Presăraţi caşcaval ras şi tarhon pe deasupra. Băgaţi din nou la cuptor, timp de 15 minute, pe grătarul mediu. Deoarece are carne (lipide-protide), veţi putea încheia cu brânză sau un produs lactat. Evitaţi fructele, cu excepţia pepenelui galben şi a căpşunilor.

Grad Dificultate:

medie

Alte informatii despre: Vinete Gratinate

Comentarii

Adauga comentariu