index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Carnea prajita este considerata gata atunci cand la intepatura cu furculita va elimina un suc suculent.


Ciulama cu mamaliguta

Ingredientele Necesare:

-piept pui -1 ceapa mica -2,3 catei usturoi -2 linguri faina -ulei -200ml smantana -ciuperci

Timp Preparare:

30 minute

Mod De Preparare:

Se ia pietul de pui si se taie cubulete. Se pune la calit in ulei, impreuna cu ceapa, taiata mic, usturoiul si cu ciupercile. Se lasa cateva minute si se toarna o cana de apa. se lasa sa fieba 15 min, maxim, apoi se amesteca bine smantana cu faina, sa nu faca cocoloase si se toarna peste cane. se mai lasa sa fiarba 5 min la foc mic. se presara marar si se serveste cu mamaliguta.

Grad Dificultate:

redusa

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Ciulama cu mamaliguta

Comentarii

Adauga comentariu