index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Pentru a absorbi grasimea, in exces, din supa, puneti in timp ce fierbe supa, o foaie de salata verde si scoateti-o dupa ce s-a inmuiat. Daca nu a absorbit suficienta grasime, repetati procedura.


Cartofi copti cu patrunjel

Ingredientele Necesare:

1 kg cartofi noi, 50 g unt, 1-2 legaturi de patrunjel verde, sare.

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se curata cartofii, se spala, se taie rondele si se inabuse in unt. Se amesteca din cand in cand sa nu se prinda de fund. inainte de a fi serviti, se presara patrunjel verde tocat marunt.

Grad Dificultate:

redusa

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Cartofi copti cu patrunjel

Comentarii

Adauga comentariu