index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Este bine ca, atunci cand fierbem cartofii, acestia sa se fiarba la foc incet, deoarece daca focul este prea puternic, ei se vor sfarama la suprafata si vor ramane tari la mijloc.


Mancarica de fasole (verde)

Ingredientele Necesare:

1 kg fasole verde, 2 linguri de ulei, 1 lingura de ceapa razuita, 200 ml smantana, 1 lingura de faina, sare, boia, cateva picaturi de otet

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se ia ceapa si se caleste in ulei, se presara boia, se adauga fasolea taiata cu o grosime de 1-2 cm si se sareaza. Se pune putina apa si se ingroasa cu faina frecata cu smantana. dupa care se pune capacul, lasand-o la inabusit. La sfarsit se acreste cu otet, picurat putin.

Grad Dificultate:

medie

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Mancarica de fasole (verde)

Comentarii

Adauga comentariu