index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Pentru a absorbi grasimea, in exces, din supa, puneti in timp ce fierbe supa, o foaie de salata verde si scoateti-o dupa ce s-a inmuiat. Daca nu a absorbit suficienta grasime, repetati procedura.


Mancarica de fasole (verde)

Ingredientele Necesare:

1 kg fasole verde, 2 linguri de ulei, 1 lingura de ceapa razuita, 200 ml smantana, 1 lingura de faina, sare, boia, cateva picaturi de otet

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se ia ceapa si se caleste in ulei, se presara boia, se adauga fasolea taiata cu o grosime de 1-2 cm si se sareaza. Se pune putina apa si se ingroasa cu faina frecata cu smantana. dupa care se pune capacul, lasand-o la inabusit. La sfarsit se acreste cu otet, picurat putin.

Grad Dificultate:

medie

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Mancarica de fasole (verde)

Comentarii

Adauga comentariu