index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Ouale se tin in apa rece cam 5-6 miute dupa ce s-au fiert pentru a se putea decoji mai usor. Un ou moale e gata intr-un minut, unul cleios in 3 minute, iar unul tare in 5 minute de cand a inceput apa sa fiarba.


Vasole verde la cuptor

Ingredientele Necesare:

1 kg fasole verde, 200 ml smantana, 1 galbenus, 50 g unt, sare, nucsoara macinata.

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Fasolea verde se fierbe in apa cu sare, se strecoara, se asaza intr-un vas tapetat cu unt, se stropeste cu galbenus amestecat cu smantana, se sareaza, se presara cu nucsoara si se da la cuptor cu bucatele de unt presarate deasupra.

Grad Dificultate:

medie

Alte informatii despre: Vasole verde la cuptor

Comentarii

Adauga comentariu