index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

La prepararea ciorbei legumele congelate se vor arunca de odată în apa clocotită, fără a le dezgheța în prealabil, astfel in ele se vor păstra mai bine vitaminele. 


Vasole verde la cuptor

Ingredientele Necesare:

1 kg fasole verde, 200 ml smantana, 1 galbenus, 50 g unt, sare, nucsoara macinata.

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Fasolea verde se fierbe in apa cu sare, se strecoara, se asaza intr-un vas tapetat cu unt, se stropeste cu galbenus amestecat cu smantana, se sareaza, se presara cu nucsoara si se da la cuptor cu bucatele de unt presarate deasupra.

Grad Dificultate:

medie

Alte informatii despre: Vasole verde la cuptor

Comentarii

Adauga comentariu