index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Spaghetele vor capata un gust si o aroma speciala daca  in apa in care le fierbem adaugam o foaie de dafin.


Musaca de cartofi cu ciuperci

Ingredientele Necesare:

500g cartofi 500g ciuperci 2 cepe un morcov 4 linguri de ulei 50g margarina 3 linguri de bulion marar patrunjel sare piper

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Cartofii se curata, se fierb si se toaca intr-un piure moale de cartofi cu margarina (pentru post) sau unt sau lapte, sare si piper. Ceapa si morcovul se curata, se dau pe razatoare, se calesc in ulei incins dupa care se adauga ciupercile taiate marunt, se acopera cu apa si se fierb. Cand a scazut apa, se lasa sa se raceasca si se trec prin masina de tocat. Se adauga bulionul, verdeata tocata marunt, se potriveste de sare si piper. Se unge cu margarina o forma si se aseaza in straturi alternativ: un strat de cartofi, un strat de ciuperci. Deasupra se pune o lingura de bulion dizolvata intr-o ceasca de apa si verdeata tocata marunt. Se lasa la cuptor la foc potrivit 30 de minute.

Grad Dificultate:

medie

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Musaca de cartofi cu ciuperci

Comentarii

Adauga comentariu