index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Pentru a absorbi grasimea, in exces, din supa, puneti in timp ce fierbe supa, o foaie de salata verde si scoateti-o dupa ce s-a inmuiat. Daca nu a absorbit suficienta grasime, repetati procedura.


Mancare de fasole cu usturoi

Ingredientele Necesare:

1kg fasole verde o ceapa 2-3 catei de usturoi ulei sare piper

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Fasolea verde se spala, se curata, se fierbe in apa clocotita cu sare, apoi se strecoara. Ceapa tocata marunt se caleste in ulei incins, apoi se adauga fasolea fiarta si o cana din zeama in care a fiert fasolea. Usturoiul se piseaza si se adauga peste fasole. Se mai lasa sa dea in fiert doua clocote. Se potriveste de sare si piper. Se serveste rece.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: Mancare de fasole cu usturoi

Comentarii

Adauga comentariu