index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Carnea prajita este considerata gata atunci cand la intepatura cu furculita va elimina un suc suculent.


Dovlecei pilaf

Ingredientele Necesare:

1kg dovlecei 100g unt 50g faina 25g sare 200g orez 100g smantana 30g marar 1g piper

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se curata dovleceii, dupa care se spala si se taie rondele. Se pun la oparit in apa cu sare. Separat se spala orezul si clateste in 80g de unt bine incins impreuna cu ceapa tocata marunt. Se aseaza intr-o cratita tapetata cu unt, un strat de dovlecei, orez, marar, praf de sare si piper, alt strat de dovlecei, etc. Se toarna deasupra faina desfacuta cu smantana si se da la cuptor 30 de minute.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: Dovlecei pilaf

Comentarii

Adauga comentariu