index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Masa de paste este cea mai bogata in alimente cu un nivel mare de colesterol.Carnea de miel creste nivelul colesterolului in sange mai mult ca orice alta carne. In combinatie cu ouale de paste si pasca sau/si cozonacul efectul asupra organismului nu este unul foarte bun.


Conopida la cuptor

Ingredientele Necesare:

1kg conopida 200g smantana 100g cascaval 25g sare 100g unt 50g pesmet 3 oua

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se curata conopida, se spala, se desface in buchetele si se fierbe in apa cu sare. Dupa ce s-a scurs se aseaza intr-o tava tapetata cu unt si cu pesmet in felul urmator: un strat de conopida, sare, smantana si cascaval ras, alt strat de conopida, sare, etc. Deasupra se toarna ouale batute. Se da la cuptor 15 minute.

Grad Dificultate:

medie

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Conopida la cuptor

Comentarii

Adauga comentariu