index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Ouale se tin in apa rece cam 5-6 miute dupa ce s-au fiert pentru a se putea decoji mai usor. Un ou moale e gata intr-un minut, unul cleios in 3 minute, iar unul tare in 5 minute de cand a inceput apa sa fiarba.


Conopida la cuptor

Ingredientele Necesare:

1kg conopida 200g smantana 100g cascaval 25g sare 100g unt 50g pesmet 3 oua

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se curata conopida, se spala, se desface in buchetele si se fierbe in apa cu sare. Dupa ce s-a scurs se aseaza intr-o tava tapetata cu unt si cu pesmet in felul urmator: un strat de conopida, sare, smantana si cascaval ras, alt strat de conopida, sare, etc. Deasupra se toarna ouale batute. Se da la cuptor 15 minute.

Grad Dificultate:

medie

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Conopida la cuptor

Comentarii

Adauga comentariu