index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Verdeața își va reface aspectul proaspăt, dacă se va așeza în apă rece cu puțin oțet. Frunzele ofilite de salată se vor împrospăta, dacă le vom ține vreo 15 min. în apă caldă.


Iahnie de fasole

Ingredientele Necesare:

600g fasole boabe 300g ceapa 150ml ulei 100ml bulion de rosii 30g patrunjel (frunze) 1g foi de dafin 1g piper 2g cimbru 20g usturoi 20g sare

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Dupa ce ati ales fasolea, se spala si apoi se pune in apa calda 8-10 ore. Dupa aceea se freaca in palme pentru a-i indeparta cojile. Se fierbe in trei ape, avand grija sa fie fierbinte in momentul schimbarii. Ceapa se taie pestisori si se pune la calit in uleiul bine incins si se stinge cu bulionul de rosii, dupa care se adauga cimbrul, sarea, piperul boabe, usturoiul pisat, si foile de dafin. Se rastoarna totul peste fasolea fiarta si se da la cuptor 20 de minute. Se serveste cu patrunjel tocat deasupra

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: Iahnie de fasole

Comentarii

Adauga comentariu