index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Carnea prajita este considerata gata atunci cand la intepatura cu furculita va elimina un suc suculent.


Mancarica de gutui

Ingredientele Necesare:

5 gutui 5 linguri ulei 2 linguri de zahar 1 lingura de faina sare

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se iau gutuile, se spala bine si se taie felii. Li-i se scot samburii si se calesc in ulei. Intr-un vas se arde zaharul astfel incat sa nu se innegreasca, se adauga o cana de apa si faina, amestecandu-se sa nu se faca cocoloase. Se adauga gutuile, se potriveste de sare si se lasa la fiert pana se ingroasa sosul.

Grad Dificultate:

medie

Mentiuni

Se poate servi cu carne de pui sau de vacuta.

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Mancarica de gutui

Comentarii

Adauga comentariu