index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Este bine ca, atunci cand fierbem cartofii, acestia sa se fiarba la foc incet, deoarece daca focul este prea puternic, ei se vor sfarama la suprafata si vor ramane tari la mijloc.


Cartofi cu ciuperci si smantana

Ingredientele Necesare:

Cartofi - 1,5 Kg Ciuperci - 400g Unt - 100g Faina - 100g Smantana - 300g Lapte - 400ml

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Cartofii se fierb cu tot cu coaja in apa cu sare, dupa care se lasa la racit. Se curata si se taie cuburi. Ciupercile se taie straifuri si se calesc in jumatate din cantitatea de unt. Restul untului se infierbanta, se adauga faina si se caleste, fara a se rumeni, se stinge cu lapte, si se amesteca bine cu o spatula de lemn, spre a se evita formarea de cocoloase. Sosul se fierbe 15 minute, se ia de pe foc, se amesteca cu smantana si ciupercile si se mai fierbe 10 minute. La sfarsit se adauga sare dupa gust. Se aseaza cartofii intr-un bol uns cu unt, se toarna pe deasupra sosul, se netezeste suprafata si se da vasul la cuptor pentru a se gratina.

Grad Dificultate:

medie

Alte informatii despre: Cartofi cu ciuperci si smantana

Comentarii

Adauga comentariu