index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

La prepararea ciorbei legumele congelate se vor arunca de odată în apa clocotită, fără a le dezgheța în prealabil, astfel in ele se vor păstra mai bine vitaminele. 


Cartofi prajiti in sos de hrean

Ingredientele Necesare:

3 cartofi mari, curatati si uscati (aprox. 700g) Ulei de masline Sare (kosher) Piper proaspat O jumatate de ceasca de telemea slaba 2 lingurite de smantana slaba 2 lingurite de hrean 2 lingurite de arpagic proaspat tocat

Timp Preparare:

15 minute

Mod De Preparare:

Puneti cuptorul la incins la 220 grade. Taiati fiecare cartof in lungime (aproximativ 8 bucatele din fiecare). Taiati toate bucatile in afara de un sfert din cartofi. Puneti apoi bucatile de cartofi pe o foaie de copt si ungeti-le cu uleiul de masline. Adaugati sarea si piperul, dupa gust. Prajiti pana se fac aurii si crocante, aproximativ 35 de minute. Intre timp, se purcede la prepararea unui piure din smantana, hrean si telemeaua slaba. Piureul se pune intr-un bol de servit. Adugati sare si piper dupa gust. Adaugati deasupra arpagic. Serviti bucatelele de cartofi pe un platou, cu bolul de piure langa el.

Grad Dificultate:

redusa

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Cartofi prajiti in sos de hrean

Comentarii

Adauga comentariu