index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Carnea prajita este considerata gata atunci cand la intepatura cu furculita va elimina un suc suculent.


Fasole verde cu susan

Ingredientele Necesare:

450g de fasole verde 2 linguri de sos de soia 2 linguri de apa 2 lingurite de ulei de susan incalzit jumatate de lingurita de amidon (de porumb) un sfert de lingurita de praf de ardei rosu 2 lingurite de ulei vegetal 3 cepe verzi 2 catei de usturoi 2 lingurite de ghimbir proaspat tocat 1 lingura de boabe de susan 2 lingurite de otet

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se pune la incalzit o oala cu apa si sare. Adaugati fasolea si lasati sa fiarba in continuoare pana ce aceasta se inmoaie (6-8 minute). Apoi raciti fasolea sub apa rece si puneti-o deoparte. Bateti sosul de soia, apa, uleiul de susan, amidonul si ardeiul rosu intr-o bol mic. Incalziti uleiul vegetal la foc mediu intr-o tigaie. Adaugati cepele verzi, usturoiul, ghimbirul, semintele de susan si prajiti-le pana acestea incep sa se rumeneasca. Se tin aproximativ 3 minute. Amestecati cu fasolea verde si sosul de soia, si lasati pe foc pana ce fasolea verde isi schimba culoarea, cca 1 minut. Adaugati otetul si serviti cald.

Grad Dificultate:

medie

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Fasole verde cu susan

Comentarii

Adauga comentariu