index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Ceapa se caleste in putin ulei cu apa, pentru a elimina efectele toxice ale prajirii cepei numai in ulei.


Clatite delicioase

Ingredientele Necesare:

1 ceasca de faina, 2 oua, 1 pahar cu lapte, un praf de sare, 2 lingurite de zahar, 2 lingurite de unt sau ulei, dulceata sau gem, 1 lingura de unt topit pentru uns tigaia

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se ia un castron, se pune faina, oua sparte si se amesteca adaugand treptat sarea, laptele si zaharul.Se bate totul bine cu o furculita pina se desfac toate cocoloasele; se mai adauga 2 lingurite de unt topit, amestecind continuu. Fie se lasa o ora sa se aseze fie, daca nu aveti rabdare, se poate incepe si asa, dar nu va iesi perfect. Se ia o tigaie se pune cu putin ulei la incins sau unsa cu unt. Se ia un polonic, se ia putin continut si se toarna in tigaia incinsa, invartind de ea ca sa nu se prinda. Se intoarce continutul dupa ce s-a rumenit, pe cealalta parte. Se fac pe rind toate clatitele, punindu-le intr-o farfurie una peste alta. Clatitele nu trebuie sa fie groase, si din 2 oua se pot obtine la o tigaie mijlocie pina la 20 de bucati. Se ung cu dulceata preferata. Se mai pot pune la cuptor, dupa ce au fost toate unse cu dulceata si infasurate pentru a se mai rumeni un pic, dupa care se servesc cu zahar praf pulverizat pe ele.

Grad Dificultate:

medie

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Clatite delicioase

Comentarii

Adauga comentariu