index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Ouale se tin in apa rece cam 5-6 miute dupa ce s-au fiert pentru a se putea decoji mai usor. Un ou moale e gata intr-un minut, unul cleios in 3 minute, iar unul tare in 5 minute de cand a inceput apa sa fiarba.


Piure de pui

Ingredientele Necesare:

un pui dezosat taiat in bucatele mici, nu mai mari de 2 cm 1/4 cana de supa de pui ( apa in care a fost fiert puiul)

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Puneti puiul la fiert in apa, pastrati apoi apa. Puneti bucatelel de pui in blender si faceti pasta din ei. Adaugati apa sau supa de pui, si dati la blender mai departe, pana se creaza o pasta consistenta. Adaugati cata apa sau supa credeti ca este nececsar pentru a ajunge la o consistenta dorita. Ca sa prinda gust puteti adauga niste legume tocate marunt sau fructe( eu ii pun bucatele de ananas tocat f marunt).

Grad Dificultate:

redusa

Mentiuni

Atentie!!!! Acest fel de mancare este pentru copii de 8-9 luni, dar introduceti carnea in alimentatia acestuia numai cu acordul unui pediatru.

Alte informatii despre: Piure de pui

Comentarii

Adauga comentariu