index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Inainte de a prepara peste prajit este indicat ca inainte de a-l da prin faina si a-l praji sa il tineti 5-10 minute in lapte. Va capata un gust deosebit.


Peste Fizzz- traditional din Caraibe

Ingredientele Necesare:

500 de grame de peste cod 1 ceapa 1 lingurita de piper negru macinat 2 cani mici de pasta de tomate 1 ceasca de ulei 1 lingurita de sare 4 cani de apa optional rozmarin

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se incinge cuptorul la o temperatura medie. Se pune pestele cod intr-o tava cu apa. Se schimba apa de 3 ori pentru a se desara complet. Se tine la cuptor cca 30 de minute. Se scoate pestele din cuptor si cu 2 furculite se desprinde la mijloc, in lungime. Se pune uleiul la incins intr-o tigaie. Se adauga ceapa taiata marunt si piperul. Scoateti apoi ceapa calita si puneti-o deoparte intr-un bol. Astfel se scurge uleiul. Adaugati cele 2 parti din peste in tigaia cu ulei. Lasati-l la prajit cca 6 minute. Mai adaugati niste ulei daca este cazul ( si cu siguranta va fi) Adaugati pasta de tomate, ceapa si piperul si eventual rozamrinul langa peste. Mai lasati cca 5 minute.

Grad Dificultate:

medie

Mentiuni

Este o reteta originara din Caraibe, dar se prepara mult si in zona balcanica.

Informatii nutritionale (calorii)

Pestele are putine calorii.

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Peste Fizzz- traditional din Caraibe

Comentarii

Adauga comentariu