index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Ouale se tin in apa rece cam 5-6 miute dupa ce s-au fiert pentru a se putea decoji mai usor. Un ou moale e gata intr-un minut, unul cleios in 3 minute, iar unul tare in 5 minute de cand a inceput apa sa fiarba.


Porc chinesesc

Ingredientele Necesare:

500 grame de muschi de porc o lingura de sos de soia 1/2 lingura de sare 1 lingura de vin rosu 1/4 piper negru macinat 1/4 lingura de praf de condiment ( condimente maggi sau delikat, eu folosesc condiment iute, chili sau ardei iute macinat) 1 canuta de faina 3/4 cana de apa calda 1 lingura de ulei vegetal ( eu am folosit si ulei de masline) un ou

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Taiati porcul in patratele mici. Puneti-le apoi intr-un castron, amestecati-le cu sos de soia, vin, sare, piper si condimente. Amestecati faina cu apa calda, amestecati din abundenta ca sa nu ramana cocoloase, adaugati apoi cate putin ulei,si lasati asa cam 30 de minute. Bateti oul bine si adaugati-l in amestecul cu faina si apa.Adaugati amestecul peste bucatile de porc asezate frumos intr-o tava Aprindeti cuptorul la 180 de grade, puneti tava cu bucatile de porc, si asteptati pana incep sa se rumeneasca.Reteta originara presupune asezarea bucatilor de porc pe un prorop sa se usuce dupa care se introduce iar la cuptor. Eu una prefer sa las in continuarea in cuptor, scotand din cand in cand pentru a mai adauga mirodenii.

Grad Dificultate:

avansata

Mentiuni

Reteta chinezeasca

Alte informatii despre: Porc chinesesc

Comentarii

Adauga comentariu