index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Spaghetele vor capata un gust si o aroma speciala daca  in apa in care le fierbem adaugam o foaie de dafin.


Gogoasa daneza

Ingredientele Necesare:

4 oua 4 canute de faina 1 lingurita de sare 1/4 cana de zahar 3/4 cana de bere 2 cani de lapte 1 lingura mare de unt topit dulceata de capsuni

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

mestecati intr-un bol albusul de la oua si bateti-le bine. In alt bol amestecati galbenusurile, adaugati faina si bateti-le foarte bine. Adaugati berea, laptele, sarea untul si amestecati pana toate devin o pasta moale. Adaugati apoi si albusurile. Puneti o parte din amestec intr-o tigaie unsa cu unt, in forma rotunda de gogoasa. Puneti putin la cuptor,si mai intoarceti, pentru a se rumeni pe ambele parti dupa care scoateti si adaugati restul continutului, facut tot in forma de gogosa. Se serveste cu gem de capsuni.

Grad Dificultate:

medie

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Gogoasa daneza

Comentarii

Adauga comentariu