index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Ouale se tin in apa rece cam 5-6 miute dupa ce s-au fiert pentru a se putea decoji mai usor. Un ou moale e gata intr-un minut, unul cleios in 3 minute, iar unul tare in 5 minute de cand a inceput apa sa fiarba.


Piure de cartofi cu spanac

Ingredientele Necesare:

c1 cartof,curatat, taiat bucati 50 g de spanac proaspat din piata, curatat 50 ml de lapte 1 lingurita de smantana 1 ou(galbenus)

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se pune cartoful la fiert. Dupa ce a fiert se adauga spanacul. Intr-un bol separat se amesteca smantana cu laptele. Spanacul si cartoful se piseaza si se amesteca pana devin un fel de piure, peste optional se adauga galbenusul de ou si se amesteca bine. Se mai pune pe foc, in alt vas cca 10-15 minute la foc mic, cu putina apa pentru a nu se arde. Se pune pe o farfurie si se adauga si laptele cu smantana.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: Piure de cartofi cu spanac

Comentarii

Adauga comentariu