index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Ouale se tin in apa rece cam 5-6 miute dupa ce s-au fiert pentru a se putea decoji mai usor. Un ou moale e gata intr-un minut, unul cleios in 3 minute, iar unul tare in 5 minute de cand a inceput apa sa fiarba.


Carnati prajiti

Ingredientele Necesare:

Carnati, ulei

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Carnatul de porc se pune intr-o tigaie si se pune apa cat sa-l acopere si un pic de ulei. Se acopera cu un capac si se tine astfel al foc mic pana cand scade apa la jumatate. Se intoarce de pe o parte pe alta pana scade de tot apa. Se pun mirodenii ( cimbru si busuioc) si se mai adauga ulei. Se lasa astfel pana se rumenesc bine pe ambele parti.

Grad Dificultate:

redusa

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Carnati prajiti

Comentarii

Adauga comentariu