index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Verificarea ciupercilor se poate face fie cu un obiect din argint (lingurita) ce se pune in apa in care fierb ciupercile si care, in cazul ciupercilor otravitoare, se innegreste, fie cu patrunjelul verde, care se ingalbeneste in prezenta otravii, sau cu o jumatate de ceapa care se albastreste sau se innegreste cand ciupercile sunt otravitoare.


Compot de cirese

Ingredientele Necesare:

3 kg de cirese, 1 kg zahar, 3 l apa, un plic cu zahar vanilat.

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Ciresele se curata de codite, se spala si se asaza in borcane, nepresate . Siropul rece sau caldut (facut din apa, zahar si vanilie; zaharul si vanilia amestecate, pina cind se topesc fara sa se mai fiarba siropul, sau amestecate pe foc, ca sa se topeasca mai repede si, apoi, siropul racit) se toarna peste fructe pina la nivelul acestora.Borcanele se leaga si, apoi, se sterilizeaza.

Grad Dificultate:

medie

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Compot de cirese

Comentarii

Adauga comentariu