index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Verificarea ciupercilor se poate face fie cu un obiect din argint (lingurita) ce se pune in apa in care fierb ciupercile si care, in cazul ciupercilor otravitoare, se innegreste, fie cu patrunjelul verde, care se ingalbeneste in prezenta otravii, sau cu o jumatate de ceapa care se albastreste sau se innegreste cand ciupercile sunt otravitoare.


Dulceata de capsuni

Ingredientele Necesare:

1 kg capsune, 1 kg zahar, 1/2 l apa, 30-50 ml zeama de lamaie, vanilie, rom.

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Capsunile se curata si se spala bine dupa care se pun intr-un bol cu apa si se tin astfel cam 30 de minute. Se scurge apoi apa si se pun la fiert in apa cu zahar, vanilie si rom, care constituie siropul. Se lasa astfel pana se incheaga, se adauga si zeama de lamaie si se amesteca bine. Se aduna spuma si se amplaseaza in borcane.

Grad Dificultate:

medie

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Dulceata de capsuni

Comentarii

Adauga comentariu