index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Verificarea ciupercilor se poate face fie cu un obiect din argint (lingurita) ce se pune in apa in care fierb ciupercile si care, in cazul ciupercilor otravitoare, se innegreste, fie cu patrunjelul verde, care se ingalbeneste in prezenta otravii, sau cu o jumatate de ceapa care se albastreste sau se innegreste cand ciupercile sunt otravitoare.


Dulceata de trandafiri

Ingredientele Necesare:

500-700g petale de trandafiri (parfumati), 1 kg zahar, o lingura de miere de albine, zeama de la o lamaie mare, 2 cuisoare, 1-2 bucati scortisoara nemacinata, vanilie, 1/2 l apa,

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Exista un soi special de trandafiri pentru dulceata, unii extrem de parfumati. Se culeg petalele si se freaca cu 30 grame de zahar si cu suc de lamaie. Restul de zahar se pune in jumatatea de litru de apa care este pusa la fiert. Se mai adauga apoi mierea de albine, vanilie, cuisoare, scortisoara. Se amesteca bine. Cand apa da in clocot se adauga petalele de trandafir impreuna cu toata zeama pe care au lasat-o. Se tine astfel la fiert pana se leaga dulceata.

Grad Dificultate:

medie

Mentiuni

Trebuie un anumit tip de trandafir, care are un parfum deosebit de dulce.

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Dulceata de trandafiri

Comentarii

Adauga comentariu