index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Spaghetele vor capata un gust si o aroma speciala daca  in apa in care le fierbem adaugam o foaie de dafin.


Dulceata de trandafiri

Ingredientele Necesare:

500-700g petale de trandafiri (parfumati), 1 kg zahar, o lingura de miere de albine, zeama de la o lamaie mare, 2 cuisoare, 1-2 bucati scortisoara nemacinata, vanilie, 1/2 l apa,

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Exista un soi special de trandafiri pentru dulceata, unii extrem de parfumati. Se culeg petalele si se freaca cu 30 grame de zahar si cu suc de lamaie. Restul de zahar se pune in jumatatea de litru de apa care este pusa la fiert. Se mai adauga apoi mierea de albine, vanilie, cuisoare, scortisoara. Se amesteca bine. Cand apa da in clocot se adauga petalele de trandafir impreuna cu toata zeama pe care au lasat-o. Se tine astfel la fiert pana se leaga dulceata.

Grad Dificultate:

medie

Mentiuni

Trebuie un anumit tip de trandafir, care are un parfum deosebit de dulce.

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Dulceata de trandafiri

Comentarii

Adauga comentariu