index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Verdeața își va reface aspectul proaspăt, dacă se va așeza în apă rece cu puțin oțet. Frunzele ofilite de salată se vor împrospăta, dacă le vom ține vreo 15 min. în apă caldă.


Aluat de paine

Ingredientele Necesare:

500 g faina 1 pachetel drojdie uscata 1 ligura zahar 1 varf de cutit coriandru macinat 1 varf de cutit chimen macinat 1 lingurita sare 15 g ulei 2 oua

Timp Preparare:

1 minute

Mod De Preparare:

Se ia un castron si se pune in el, faina, drojdia, uleiul si condimentele. Se amesteca apoi se adauga un sfert de litru de apa calduta si cele 2 oua. Se amesteca si apoi se incepe sa se framante bine cu mainile. Se lasa la dospit cam 30 de minute. Dupa 3 de minute se framanta iar si iar se lasa 30 de minute la dospit. Se framanta iar si se intinde pe o tava mare unsa cu unt. Se trag marginile usor in sus si se lasa cca 25 de minute la cuptorul incins la 220 g.

Grad Dificultate:

medie

Informatii nutritionale (calorii)

520 kcal

Alte informatii despre: Aluat de paine

Comentarii

Adauga comentariu