index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Ouale se tin in apa rece cam 5-6 miute dupa ce s-au fiert pentru a se putea decoji mai usor. Un ou moale e gata intr-un minut, unul cleios in 3 minute, iar unul tare in 5 minute de cand a inceput apa sa fiarba.


Aluat de paine

Ingredientele Necesare:

500 g faina 1 pachetel drojdie uscata 1 ligura zahar 1 varf de cutit coriandru macinat 1 varf de cutit chimen macinat 1 lingurita sare 15 g ulei 2 oua

Timp Preparare:

1 minute

Mod De Preparare:

Se ia un castron si se pune in el, faina, drojdia, uleiul si condimentele. Se amesteca apoi se adauga un sfert de litru de apa calduta si cele 2 oua. Se amesteca si apoi se incepe sa se framante bine cu mainile. Se lasa la dospit cam 30 de minute. Dupa 3 de minute se framanta iar si iar se lasa 30 de minute la dospit. Se framanta iar si se intinde pe o tava mare unsa cu unt. Se trag marginile usor in sus si se lasa cca 25 de minute la cuptorul incins la 220 g.

Grad Dificultate:

medie

Informatii nutritionale (calorii)

520 kcal

Alte informatii despre: Aluat de paine

Comentarii

Adauga comentariu