index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Ouale se tin in apa rece cam 5-6 miute dupa ce s-au fiert pentru a se putea decoji mai usor. Un ou moale e gata intr-un minut, unul cleios in 3 minute, iar unul tare in 5 minute de cand a inceput apa sa fiarba.


Aluat frantuzesc

Ingredientele Necesare:

400 g faina 1 lingurita sare 150 g unt ( nu sunt adepta margarinei) 1 lingurita praf de copt 2 oua

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se ia un bol se amesteca toate ingredientele si se framanta bine. Se infasoara intr-o carpa curata si umeda si se pune la frigider cam 60 de minute. Se scoate apoi de la frigider si se unge o tava sau o forma de pizza cu unt. Se pune la cuptorul incins la cca 220 grade si se lasa la cuptor 25 de minute.

Grad Dificultate:

medie

Mentiuni

750 kcal/ portie (100 grame)

Alte informatii despre: Aluat frantuzesc

Comentarii

Adauga comentariu