index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Lămaile si portocalele isi vor pastra prospetimea mai mult timp, dacă se vor unge cu ulei vegetal, se vor pune în pungi de celofan sau într-un vas acoperit si ținut la răcoare.


Sos de ciuperci cu smantana

Ingredientele Necesare:

1 linguriţă făină 2-3 linguri de smantana 1 linguriţă pătrunjel proaspat tocat 2 linguri suc de lamaie sare

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se curata ciupercile si se taie in felii subtiri. Se pun la fiert in apa, si se tin cam 10-15 minute. Se amesteca untul cu faina si se pun la rumenit intr-o tava seprata. Se sting cu sucul de lamaie si se continua amestecarea. Se adauga ciupercile fierte, apoi smantana, patrunjelul si sarea si se lasa sa fierba putin. Se serveste pe un piept de pui la gratar sau orice alt preparat din carne de pui in special.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: Sos de ciuperci cu smantana

Comentarii

Adauga comentariu