index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Verificarea ciupercilor se poate face fie cu un obiect din argint (lingurita) ce se pune in apa in care fierb ciupercile si care, in cazul ciupercilor otravitoare, se innegreste, fie cu patrunjelul verde, care se ingalbeneste in prezenta otravii, sau cu o jumatate de ceapa care se albastreste sau se innegreste cand ciupercile sunt otravitoare.


COMPOT DE CAISE

Ingredientele Necesare:

0.5 kg caise tari 200 g zahar 3 pahare apa 1 lingurita zeama de lamaie

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se pune la fiert apa cu zaharul.In acest timp,se curata caisele de pielita si se lasa sa stea in apa rece. Cand zaharul s-a topit,se pune zeama de lamaie si caisele scoase din apa rece.Se lasa sa fiarba la foc mic cateva clocote,luand spuma in timpul fiertului.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: COMPOT DE CAISE

Comentarii

Adauga comentariu