index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Spaghetele vor capata un gust si o aroma speciala daca  in apa in care le fierbem adaugam o foaie de dafin.


GEM DE CAPSUNI

Ingredientele Necesare:

5 kg capsuni 3 kg zahar 1 lingurita salicilat

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se spala capsunile dupa ce s-au curatat de codite,se scurg si se pun la foc mic pana scade bine sucul,daca nu aveti timp,le puneti la foc mai mult timp,dupa ce s-a ingrosat se adauga zaharul si se mai fierbe 1/2 ora dupa care se amesteca salicilatul cu putin gem si se adauga peste restul gemului,se adauga in borcane,se introduc la cuptor la foc mic pana se face o poijghita deasupra,dupa care se lasa sa se raceasca pana a doua zi.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: GEM DE CAPSUNI

Comentarii

Adauga comentariu