index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Spaghetele vor capata un gust si o aroma speciala daca  in apa in care le fierbem adaugam o foaie de dafin.


DULCEATA DE FRAGI,ZMEURA SAU MURE

Ingredientele Necesare:

1kg fructe 1kg zahar o lamaie sau 100g glucoza o lingura de rom

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Fructele coapte,proaspete(neterciuite),se curata de frunze,se pun in strecuratoare si se spala la un jet de apa,de praf si de nisip. Zmeura trebuie sa fie proaspata,astfel se va terciui repede si-si va pierde sucul. Fructele spalate se pun,intr-o cratita de 3-4l,alternativ cu zeama de lamaie sau glucoza,lasandu-le sa stea 2-3 ore,ca sa-si lase zeama.Se fierb la foc tare,ca sa se lege siropul repede(sa nu se terciuiasca).Cand fructele plutesc in tot siropul,pana in fundul cratitei,se ia dulceata de pe foc,se aduna spuma,se acopera,si dupa ce s-a racit,se pune in borcane.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: DULCEATA DE FRAGI,ZMEURA SAU MURE

Comentarii

Adauga comentariu