index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Verificarea ciupercilor se poate face fie cu un obiect din argint (lingurita) ce se pune in apa in care fierb ciupercile si care, in cazul ciupercilor otravitoare, se innegreste, fie cu patrunjelul verde, care se ingalbeneste in prezenta otravii, sau cu o jumatate de ceapa care se albastreste sau se innegreste cand ciupercile sunt otravitoare.


COMPOT DE MERE

Ingredientele Necesare:

720g mere 100g zahar 600ml apa lamaie

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se pune apa la fiert si cand clocoteste,se adauga zaharul.Se lasa sa fiarba 10 minute.Se adauga merele curatate de coaja si taiate in bucati potrivite.Se lasa sa fiarba totul pana s-au inmuiat merele,dupa care se adauga putina coaja de lamaie si se pun la rece.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: COMPOT DE MERE

Comentarii

Adauga comentariu