index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Verificarea ciupercilor se poate face fie cu un obiect din argint (lingurita) ce se pune in apa in care fierb ciupercile si care, in cazul ciupercilor otravitoare, se innegreste, fie cu patrunjelul verde, care se ingalbeneste in prezenta otravii, sau cu o jumatate de ceapa care se albastreste sau se innegreste cand ciupercile sunt otravitoare.


CASCAVAL PANE

Ingredientele Necesare:

100-150g cascaval unt sau untdelemn lapte faina

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Cascavalul se taie in felii de 1cm grosime in bucati potrivite. Feliile se trec prin lapte sau apa si apoi prin faina,ou(bine batut cu furculita pana cand se face putina spuma)si la urma prin pesmet.Se pregatesc toate feliile. O tigaie goala(potrivita dupa cantitatea cascavalului)se infierbanta 3-4 minute,la foc mic(nu direct pe flacara). Se pune untdelemn cat sa o acopere in strat subtire(2-3mm)si imediat se aseaza feliile de cascaval care se prajesc pe ambele parti,pana ce se rumenesc si cascavalul se inmoaie.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: CASCAVAL PANE

Comentarii

Adauga comentariu