index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Verificarea ciupercilor se poate face fie cu un obiect din argint (lingurita) ce se pune in apa in care fierb ciupercile si care, in cazul ciupercilor otravitoare, se innegreste, fie cu patrunjelul verde, care se ingalbeneste in prezenta otravii, sau cu o jumatate de ceapa care se albastreste sau se innegreste cand ciupercile sunt otravitoare.


Chiftele de cartofi cu sos

Ingredientele Necesare:

2 cartofi 1/4 l lapte 2 linguri de faina patrunjel curry (optional) 1/2 cana de iaurt patrunjel tocat marunt suc de lamaie

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se pun cartofii la copt in coaja si apoi se trece la prepararea sosului de iaurt. Se combina intr-un bol iaurtul ci patrunjel maruntit si cu sucul de lamaie si se pune amestecul la frigider cca 30-40 de minute. Se scot cartofii din cuptor si se inlatura coaja.Se piseaza cartofii intr-un bol adaugandu-se laptele, putin curry(praf), patrunjel tocat, sare si faina. Se amesteca bine pana cand totul devine o compozitie omogena. Amestecul din cartofi se face in forma de chiftele, rotunduri mici, si se pun la prajit in ulei. Dupa ce se rumenesc bine pe ambele parti se adauga peste sosul de iaurt. Este o mancare perfecta pentru vegetarieni

Grad Dificultate:

redusa

Mentiuni

Este o mancare perfecta pentru vegetarieni

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Chiftele de cartofi cu sos

Comentarii

Adauga comentariu