index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Ouale se tin in apa rece cam 5-6 miute dupa ce s-au fiert pentru a se putea decoji mai usor. Un ou moale e gata intr-un minut, unul cleios in 3 minute, iar unul tare in 5 minute de cand a inceput apa sa fiarba.


Placinta cu mere a la France

Ingredientele Necesare:

150 grame unt 4 oua 1 lingura de zahar vanilat un varf de lingurita de sare un varf de lingurita de praf de copt 150 grame faina 150 grame zahar 500 grame mere zahar brun 4 linguri de lichior de mere ( daca gasiti) daca nu putina tuica de mere sau prune sau putin coniac

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Puneti untul la topit intr-o tigaie. Curatati merele de coaja si taiati-le in sferturi. Merele se taie in fasii subtiri. Se scot samburii si cotorul. Punetizahar, oua, zahar vanilat,unt, sare si coniacul intr-un mare bol si amestecati. Adaugati in amestec faina, praf de copt si amestecati. Puneti 80% din feliile de mere in amestec si amestecati iar, usor, pana ce toate feliile sunt acoperite de amestec. Luati o tava rotunda si puneti tot amestecul acolo.Restul de felii de mere se pun usor deasupra amestecului. Se pune la cuptor la foc minim si se tine cca 50 de minute. E necesar sa verificati regulat placinta. Cand partea de sus incepe sa se rumeneasca se acopera cu o folie de staniol si se tine placinta in cuptor. Dupa ce s-a racit se presara peste cu zahar pudra.

Grad Dificultate:

medie

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Placinta cu mere a la France

Comentarii

Adauga comentariu