index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Verdeața își va reface aspectul proaspăt, dacă se va așeza în apă rece cu puțin oțet. Frunzele ofilite de salată se vor împrospăta, dacă le vom ține vreo 15 min. în apă caldă.


Placinta cu mere a la France

Ingredientele Necesare:

150 grame unt 4 oua 1 lingura de zahar vanilat un varf de lingurita de sare un varf de lingurita de praf de copt 150 grame faina 150 grame zahar 500 grame mere zahar brun 4 linguri de lichior de mere ( daca gasiti) daca nu putina tuica de mere sau prune sau putin coniac

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Puneti untul la topit intr-o tigaie. Curatati merele de coaja si taiati-le in sferturi. Merele se taie in fasii subtiri. Se scot samburii si cotorul. Punetizahar, oua, zahar vanilat,unt, sare si coniacul intr-un mare bol si amestecati. Adaugati in amestec faina, praf de copt si amestecati. Puneti 80% din feliile de mere in amestec si amestecati iar, usor, pana ce toate feliile sunt acoperite de amestec. Luati o tava rotunda si puneti tot amestecul acolo.Restul de felii de mere se pun usor deasupra amestecului. Se pune la cuptor la foc minim si se tine cca 50 de minute. E necesar sa verificati regulat placinta. Cand partea de sus incepe sa se rumeneasca se acopera cu o folie de staniol si se tine placinta in cuptor. Dupa ce s-a racit se presara peste cu zahar pudra.

Grad Dificultate:

medie

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Placinta cu mere a la France

Comentarii

Adauga comentariu