index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Verificarea ciupercilor se poate face fie cu un obiect din argint (lingurita) ce se pune in apa in care fierb ciupercile si care, in cazul ciupercilor otravitoare, se innegreste, fie cu patrunjelul verde, care se ingalbeneste in prezenta otravii, sau cu o jumatate de ceapa care se albastreste sau se innegreste cand ciupercile sunt otravitoare.


pere cu vin si scortisoara

Ingredientele Necesare:

pentru,4 porti:4 pere,1/2l vin alb,un varf de cutit nucsoara,un baton de scortisoara,2 linguri de zaharsi un varf de cutit piper negru macinat.

Timp Preparare:

30 minute

Mod De Preparare:

Se pune vinul cu zaharul,nucsoara,piperul,scortisoarala fiert. Se curata perele de coaja dupa care li se indeparteaza coceanul cu un instrument special,iar coditele se pastreaza. Se introduc perele culcate in vinul fiert si se reduce focul. Se lasa 10 min pe o parte dupa care se intorc pe cealalta parte lasandu-le 10 min. Dupa ce s-au fiert bine se scot cu o spumiera si se asaza pe farfurie cu coditele an sus.

Grad Dificultate:

redusa

Mentiuni

OPTIONAL:se servesc un pic caldute,cu o lingurita de smantana sau frisca.

Informatii nutritionale (calorii)

0 colesterol 0 materie grasa

Alte informatii despre: pere cu vin si scortisoara

Comentarii

Adauga comentariu