index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Puiul va capata un gust deosebit daca inainte de prajire se va unge cu smantana si pasta de tomate.


lasania cu vinete

Ingredientele Necesare:

2-3 vinete,300g sunca,300g cascaval taiat feli patrate,piper sare

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

se taie vinetele rondele si se condimenteaza cu sare si piper apoi se prajesc in ulei dupa care se aseaza intr-o tava unsa unt. Peste acestea se aseaza sunca iar apoi cascavalul;se mai repeta inca o data dupa care se introduc in cuptorul incins la 270grade si se lasa circa 10-15 min dupa care se serveste cald.

Grad Dificultate:

medie

Mentiuni

atentie cascavalul trebuie sa fie asezat deasupra.ex;vinete sunca cascaval apoi vinete,sunca cascaval

Alte informatii despre: lasania cu vinete

Comentarii

(2009-03-10)
italienii o numesc "la parmigiana di melanzane"...este una din mancarurile mele preferate...foarte,foarte gustoasa si in prealabil usor de gatit;dar cred ca vinetele dupa ce le frigi in ulei..terbuiesc scurse bine,eventual pe hartie dinaceia speciala.Eu adaug si sos de rosii proaspete si oua.
Adauga comentariu