index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Inainte de a prepara peste prajit este indicat ca inainte de a-l da prin faina si a-l praji sa il tineti 5-10 minute in lapte. Va capata un gust deosebit.


lasania cu vinete

Ingredientele Necesare:

2-3 vinete,300g sunca,300g cascaval taiat feli patrate,piper sare

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

se taie vinetele rondele si se condimenteaza cu sare si piper apoi se prajesc in ulei dupa care se aseaza intr-o tava unsa unt. Peste acestea se aseaza sunca iar apoi cascavalul;se mai repeta inca o data dupa care se introduc in cuptorul incins la 270grade si se lasa circa 10-15 min dupa care se serveste cald.

Grad Dificultate:

medie

Mentiuni

atentie cascavalul trebuie sa fie asezat deasupra.ex;vinete sunca cascaval apoi vinete,sunca cascaval

Alte informatii despre: lasania cu vinete

Comentarii

(2009-03-10)
italienii o numesc "la parmigiana di melanzane"...este una din mancarurile mele preferate...foarte,foarte gustoasa si in prealabil usor de gatit;dar cred ca vinetele dupa ce le frigi in ulei..terbuiesc scurse bine,eventual pe hartie dinaceia speciala.Eu adaug si sos de rosii proaspete si oua.
Adauga comentariu