index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Verificarea ciupercilor se poate face fie cu un obiect din argint (lingurita) ce se pune in apa in care fierb ciupercile si care, in cazul ciupercilor otravitoare, se innegreste, fie cu patrunjelul verde, care se ingalbeneste in prezenta otravii, sau cu o jumatate de ceapa care se albastreste sau se innegreste cand ciupercile sunt otravitoare.


salata cu paste

Ingredientele Necesare:

salata verde,paste, o rosie,un castravete,o cutie mica masline verzi sau negre fara sambure,cascaval taiat bucatele, porumb fiert,ulei de masline busuioc alimentar si otet.

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se amesteca toate ingredientele, se adauga pastele fierte si se pune ulei de masline,otet si sare dupa gust.

Grad Dificultate:

redusa

Mentiuni

se serveste cu ou fiert tare.

Alte informatii despre: salata cu paste

Comentarii

Adauga comentariu