index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Verdeața își va reface aspectul proaspăt, dacă se va așeza în apă rece cu puțin oțet. Frunzele ofilite de salată se vor împrospăta, dacă le vom ține vreo 15 min. în apă caldă.


Tagliatelle cu carne de porc

Ingredientele Necesare:

2 catei de usturoi 2 linguri de ulei de masline extra virgin 1 ceapa mica taiata marunt 1 telina, taiata marunt 500 grame carne tocata de porc 200 ml vin alb sec 50 g parmezan 1 lamaie 400 g tagliatelle patrunjel tocat

Timp Preparare:

60 minute

Mod De Preparare:

Curata cateii de usturoi, taiati-le in lungime si eliminati vana( miezul) verde de la centru. Puneti usturoiul intr-o tava mare cu ulei ( in care veti pune mai tarziu pastele). Adaugati ceapa si telina taiate marunt langa usturoi, sarati si tineti amestecul la foc mic cca 8-10 minute. Atentie nu trebuie sa se prajasca ci doar sa capete o culoare aurie. Daca este necesar, mai adaugati apa, cate o lingura la interval mic. Adaugati carnea tocata de porc, mai multa apa,cresteti nivelul focului. Adaugati vinul si lasati-l sa se evapore. Atentie, nu sfaramati carnea. Daca mai este nevoie mai adaugati apa, si tineti amestecul pe foc cca 20-25 de minute cu capacul peste. Fierbeti pastele dupa specificatiile de pe ambalaj.Dupa ce s-au fiert adaugati pastele in amestecul cu carne tocata, radeti niste parmezan. Daca compozitia este prea uscata mai adaugati niste apa, eventual putin din apa in care au fiert pastele, daca dimpotriva are prea multa apa, mai adaugati niste parmezan. Amestecati, adaugati zeama de lamaie si patrunjelul. Se serveste cald

Grad Dificultate:

avansata

Informatii nutritionale (calorii)

811 kcal, 43 g proteine, 63 g carbohidrati

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Tagliatelle cu carne de porc

Comentarii

Adauga comentariu