index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Verificarea ciupercilor se poate face fie cu un obiect din argint (lingurita) ce se pune in apa in care fierb ciupercile si care, in cazul ciupercilor otravitoare, se innegreste, fie cu patrunjelul verde, care se ingalbeneste in prezenta otravii, sau cu o jumatate de ceapa care se albastreste sau se innegreste cand ciupercile sunt otravitoare.


Salata de spanac cu capsuni

Ingredientele Necesare:

O mana de spanac spalat bine si rupte in bucatele 4 cani de capsuni curatate 1/2 ulei 1/2 cana de otet de vin 1/2 cana de zahar alb sau brun 1/4 de linguruta de boia (paprika) 2 linguri de susan 1 lingura de mac

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Intr-un castron mare se amesteca laolalta spanacul cu capsunile Intr-un alt bol, de marime medie se amesteca uleiul, otetul, zahar, boia, susanul si macul. Se varsa tot acest continut peste spanac si capsuni si se amesteca.

Grad Dificultate:

redusa

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Salata de spanac cu capsuni

Comentarii

Adauga comentariu