index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

La prepararea ciorbei legumele congelate se vor arunca de odată în apa clocotită, fără a le dezgheţa în prealabil, astfel in ele se vor păstra mai bine vitaminele. 


Sos Bechamel

Ingredientele Necesare:

1˝ pahar lapte, 1 lingură făină, 1 lingură unt proaspăt, sare.

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se ia faina si se pune la prajit in unt. Se amesteca bine si se stinge cu lapte fiert, amestecand si turnand cate putin. Se sareaza si se amesteca iar. Se mai lasa la fiert astfel 10 minute.

Grad Dificultate:

redusa

Mentiuni

Se poate adauga si putin piper.

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Sos Bechamel

Comentarii

(2009-04-08)
cam greu sosul asta. o fac fara unt si e ok
Adauga comentariu