index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Verificarea ciupercilor se poate face fie cu un obiect din argint (lingurita) ce se pune in apa in care fierb ciupercile si care, in cazul ciupercilor otravitoare, se innegreste, fie cu patrunjelul verde, care se ingalbeneste in prezenta otravii, sau cu o jumatate de ceapa care se albastreste sau se innegreste cand ciupercile sunt otravitoare.


Sos Bechamel

Ingredientele Necesare:

1 pahar lapte, 1 lingură făină, 1 lingură unt proaspăt, sare.

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se ia faina si se pune la prajit in unt. Se amesteca bine si se stinge cu lapte fiert, amestecand si turnand cate putin. Se sareaza si se amesteca iar. Se mai lasa la fiert astfel 10 minute.

Grad Dificultate:

redusa

Mentiuni

Se poate adauga si putin piper.

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Sos Bechamel

Comentarii

(2009-04-08)
cam greu sosul asta. o fac fara unt si e ok
Adauga comentariu