index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Ouale se tin in apa rece cam 5-6 miute dupa ce s-au fiert pentru a se putea decoji mai usor. Un ou moale e gata intr-un minut, unul cleios in 3 minute, iar unul tare in 5 minute de cand a inceput apa sa fiarba.


Foi de placinta

Ingredientele Necesare:

300g faina 150g apa sare unt topit sau ulei

Timp Preparare:

50 minute

Mod De Preparare:

Se cerne pe o planseta faina. Se face o gropita in mijloc in care se toarna apa si putina sare. Se framanta si se lasa aluatul sa se odihneasca 30 min, apoi se intinde foaie foarte subtire. Se lasa sa se zvante si se stropeste cu unt sau ulei.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: Foi de placinta

Comentarii

Adauga comentariu