index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Fazanul este un fel de carne delicios, asemanator la gust cu puiul, cu pielita mai groasa care capata un gust delicios daca in procesul de preparare se adauga bere.


Ghiveci pentru iarna

Ingredientele Necesare:

5kg rosii 1kg fasole verde 1kg ceapa 4 cepe de apa 10 ardei grasi 6 ardei capia 6 morcovi 3 postarnaci 2 legaturi de patrunjel 2 teline 10 vinete mici 10 dovlecei 2 catei de usturoi 2 foi de dafin 10 boabe de piper patrunjel verde 1/2l ulei 1 conopida mica

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se spala, se curata si se taie toate legumele in afara de vinete, dovlecei si conopida. Din rosii se face suc in care se fierb legumele o ora, fara vinete, conopida si dovlecei. Dupa o ora se adauga si vinetele curatate din loc in loc si taiate cuburi bine stoarse, conopida buchetele si dovleceii taiati felii si se mai fierb o jumatate de ora. Se mai pun doi catei de usturoi, 10 boabe de piper, o foaie de dafin, 500ml ulei, sare, patrunjel verde, 2-3 foi telina si se mai fierb 10 minute. Se raceste, apoi se pun in borcane, se pune cate un varf de cutit de conservant. Se leaga borcanele si se fierb o ora, iar a doua zi inca o jumatate de ora. Se lasa in baia de apa pana se racesc, apoi se pun in camara.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: Ghiveci pentru iarna

Comentarii

Adauga comentariu