index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Ouale se tin in apa rece cam 5-6 miute dupa ce s-au fiert pentru a se putea decoji mai usor. Un ou moale e gata intr-un minut, unul cleios in 3 minute, iar unul tare in 5 minute de cand a inceput apa sa fiarba.


Muschi de porc impanat la gratar

Ingredientele Necesare:

900g muschi de porc 150g slanina afumata 30g usturoi sare, piper, cimbru

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se curata muschiul, se spala si se pozitioneaza in 6 bucati. Se impaneaza, cu ajutorul unui cutit, cu felioare de slanina si catei de usturoi; se frige pe un gratar bine incins si uns cu untura. Se serveste muschiul presarat cu cimbru, sare si piper.

Grad Dificultate:

redusa

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Muschi de porc impanat la gratar

Comentarii

Adauga comentariu